Home
Kennis en Economie
Recht en Veiligheid
Europa
   archief oktober 2006
archief september 2006
archief augustus 2006
archief juli 2006
achief juni 2006
archief mei 2006
archief april 2006
archief maart 2006
archief februari 2006
archief januari 2006
Nieuws en discussie
Archief Europa 2005
Archief Europa 2004
Agenda van Europa
Links
Jihad vs McWorld
E-government
Nieuwe democratie
Columns
Politici
Overzicht thema`s
Verkiezingen
Tools
Het Belgenrapport
Nieuwsbrief
Colofon
Poldi.Net
Weblog van Sophie in 't Veld (D66)

Weblog van Sophie in 't Veld (D66)

Zoeken

Zes zetels voor D66

Ingevoerd door sophie - 19-mei-2004 10:12

Afgelopen vrijdag was de officiŽle campagneaftrap van D66, maar eigenlijk is de campagne al op kruissnelheid. Sinds januari zijn alle partijen op pad. Er zijn elke dag meerdere activiteiten rond Europa en de verkiezingen, maar ook radio- en TV-programma's, interviews, artikelen, enzovoort. Elke zichzelf respecterende organisatie organiseert iets rond Europa, en alle thema's komen aan bod: vrouwen- en homorechten, landschapsbeheer, arbo-wetgeving, liberalisering van het streekvervoer, de toetreding van Turkije, jongerenbeleid, Afrika, en nog veel meer. Hoezo, Europa leeft niet?! ( Lees meer... )

Links

Partij:

D66

Plaats:

Nr. 1

Website:

www.sophieintveld.nl

Sophie in 't Veld (D66)

Sophie in ít Veld maakte voor het eerst kennis met Brussel als medewerker van Johanna Boogerd, de huidige nummer 2 op de lijst van D66. In 1996 werd ze fractiesecretaris van de Europese Liberaal-Democraten (ELDR), de Europese partij waarbij D66 en VVD zijn aangesloten. Recent werd ze gekozen tot lijsttrekker van D66 bij de Europese verkiezingen.

Zet de agenda van Europa!

Op 10 juni vinden de Europese verkiezingen plaats. Natuurlijk kun je gaan stemmen, maar misschien wil je wel meer vertellen over actuele Europese kwesties. Als dat zo is, meld je dan aan op Politiek-digitaal.nl en neem deel aan het burgerpanel "Zet de agenda van Europa". In september en november wordt je dan gevraagd deel te nemen aan een online discussie met vier EuroparlementariŽrs.

Eén van die Europarlementariërs zie je hierboven staan, Sophie in 't Veld. Zij houdt net als drie andere Europarlementariërs tot het eind van het jaar een weblog bij op Politiek-digitaal.nl zodat je haar belevenissen kunt volgen.

Om deel te nemen aan het burgerpanel voor Europa moet je een login aanmaken op deze website. Klik hier om een login aan te maken.